dilluns, 14 de gener del 2013

Manacor lluirà la senyera al balcó de la sala de plens de l'ajuntament per les festes de Sant Antoni

Gràcies a una moció presentada pel grup municipal d'Esquerra Republicana de la localitat, l'ajuntament de Manacor penjarà aquests dies 16 i 17 de gener la senyera en forma de llaç a la balconada de l'edifici antic de l'ajuntament de Manacor (just enfront de l'edifici nou).
Durant els dies 16 i 17, al balcó, tan sols hi romandrà la senyera

La moció ha estat aprovada per 18 vots a favor i cap en contra, ja que els tres
regidors del PP no eren presents a la votació.
A continuació teniu la transcripció de la moció:

Moció del Grup Municipal d'Esquerra Republicana per l'exhibició del llaç quadribarrat al balcó de l'edifici antic de l'Ajuntament els dies 16 i 17 de gener.

 Ja fa mesos que la façana de l'Ajuntament de Manacor llueix el llaç quadribarrat en defensa de la llengua catalana i en resposta a les diverses accions que el Govern de les Illes Balears ha duit a terme en contra del seu ús social.

Per la festa de Sant Antoni a l'Ajuntament s'hi fan actes importants, com ara la rebuda als dimonis o l'inici de la colcada, que congreguen molta gent davant l'edifici antic, o sigui, davant la sala de Plens.

Com que el llaç quadribarrat està al balcó de l'edifici nou i aquests dies la gent i l'activitat es concentra davant l'edifici antic, el Grup Municipal d'Esquerra Republicana proposa al Ple que s'aprovi el següent acord:

- L'ajuntament de Manacor, els dies 16 i 17 de gener d'enguany, instal·larà el llaç quadribarrat que actualment s'exhibeix al balcó de l'edifici nou de l'Ajuntament o un de similar, al balcó de l'edifici antic de l'Ajuntament i que acull la sala de Plens.

Text de la moció
Actualment el llaç es troba a l'edifici nou



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada