diumenge, 17 de juny del 2012

L'escriptor illenc Sebastià Alzamora, més papista que en Duran i Lleida

Avui l'escriptor illenc ha escrit un article al diari ara en el que entre d'altres coses dona la raó a Josep Antoni Duran i Lleida, en les afirmacions que feia a on desaconsellava fer servir el terme Països Catalans.
Però no content, el Llucmajorer, al seu article ha fet les següents afirmacions:
  • "S'hauria d'anar més alerta, des de Catalunya, a l'hora de fer servir l'expressió Països Catalans al País Valencià, i per part meva hi afegiria que també a les Balears."
  • "Dono fe de conèixer una bona quantitat de catalanistes (no de blaveros) valencians i illencs que, quan senten a parlar de Països Catalans, es limiten a encongir les espatlles i a esbossar un somriure de cristiana resignació, com aquell que diu: 'Ja hi som'."
  • "Quan s'utilitza des del País Valencià o des de les Balears, gairebé sempre és per donar cobertura a les formulacions més friquis i inoperants del sobiranisme nostrat".
  • "L'observació de Duran i Lleida va dirigida a ERC, un partit a qui caldria demanar una vegada més que tingui la bondat de desmantellar les seves sucursals valenciana i mallorquina perquè segueixen fent molta més nosa que servei al catalanisme local"

1 comentari:

  1. “No cal dir Països Catalans. No. País Català i prou. I un sol president. Un president per al País Català" (Blai Bonet)

    Per només haver 27 quilòmetres entre Santanyí i Llucmajor, o 54 anys entre el guardó Joanot Martorell de 1957 i el Sant Jordi de 2011, el que separa a Sebastià Alzamora de l'estimat Blai, no es pot mesurar.

    ResponElimina