dimecres, 9 de maig del 2012

Android Català: Els millors jocs esportius per a Android i les alternatives gratuïtes

Aquí teniu una selecció dels millors jocs esportius que hi ha al mercat per als nostres dispositius. Si hi ha qualque joc que penseu que és millor que el que proposem feu-ho saber, ja que, com no pot ser d'altra forma, és una opinió totalment subjectiva:

Futbol
És de molt, l'esport més seguit a casa nostra i per això començarem per aquí. És ben sabuda l'eterna rivalitat entre les dues sagues futbolístiques més conegudes en el món dels videojocs: Fifa (Electronic Arts) i Pro Evolution Soccer -PES a partir d'ara- (Konami). Tot i que durant molts d'anys PES ha estat frec a frec o superant a FIFA, enguany FIFA l'ha superat amb escreix. FIFA 12 té un nivell tècnic molt per damunt del seu adversari PES 2012. També a nivell de jugabilitat aquest any l'ha superat amb escreix.
Pel que fa a l'alternativa gratuïta cal destacar Real Football 2012 (Gameloft), que tot i que gràficament es superior al PES 2012, té un sistema de joc en el que tan sols pots jugar dos partits cada dia que li fa perdre molt davant dels seus adversaris.

PES 2012
FIFA 12



Basquet
Tot i ser un esport amb moltíssims de seguidors, és difícil trobar jocs amb una mínima qualitat per al
nostre suport. Així i tot destacarem NBA JAM (Electronic Arts) en el que podrem jugar partits de 2 contra 2 amb les estrelles actuals -i altres no tan acutals- de la lliga de basket més famosa del món.
La alternativa seria Streetball, un joc de basket de carrer molt digne que fa temps que volta per Android.

Streetball
NBA Jam



Tennis
Tot i que des del classic pong (Atari) sempre havien existit jocs de tennis per a totes les plataformes, als nostres Android han tardat una mica. Indiscutiblement el millor és Virtua tennis challenge (Sega) que fa ben poc que tenim entre nosaltres. Els seus apartat tècnic es dels millors que s'ha pogut veure fins ara en una dispositiu mòbil i passareu hores i hores de diversió amb ell.
En l'apartat gratuït tenim Cross Court Tennis Free (hi ha una versió de pagament), que en servirà per poder jugar una partida ràpida el temps que esperem l'autocar, però poca cosa més.

Virtua tennis challenge


Altres esports
Us deixem una llista d'altres especialitats esportives que no gaudeixen del mateix seguiment a casa nostra: Madden NFL12 o NFL Pro 2012 (futbol americà), Rugby Nations 2012 (rugby), Hockey Nations 2012 (hockey sobre gel), Homerun Battle 2 (beisbol), Virtual table tennis 3D (tennis de taula), Iron Fist Boxing (boxa), Let's golf 3 (golf), SummitX Snowboarding (snowboarding)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada