dimarts, 27 de març del 2012

Defensors de la llengua radicals i governants pocavergonyes

La portaveu del PP al parlament, Mabel Cabrer, ha tractat de radicals als participants de la manifestació 'Sí a la nostra llengua'  d'aquest passat diumenge. Tot i haver de reconèixer que la paraula 'radical' no em sembla una paraula negativa, la seva entonació de forma despectiva i la seva repetida utilització per part de la dreta espanyola de cap als que no son 'dels seus' l'han feta tornar un insult.
Si tenim en compte que la manifestació del dissabte passat era plena gent de tot tipus: mestres, jubilats, periodistes, famosos, escriptors, treballadors i empresaris, dirigir-se en aquest to de cap a tota aquesta gent em fa arribar a la conclusió de que la paraula que millor et defineix, Mabel Cabrer, és que ets una mal-educada.
Els manifestants radicals, segons el nostre govern.
 Un altre adjectiu que també et queda bé a tu, juntament amb el teu president i els seus amigots és el de pocavergonya, ja que mentre, entre d'altres coses,  foteu gent al carrer i retallau la sanitat i l'educació

vosaltres us havíeu apujat el sou, de mitja, un 25%.
Però per una vegada el Tribunal Superior de Balears considera que la pujada de sous que aprovareu per a vosaltres i els vostres amigots no està justificada, per això l'ha suspès de forma cautelar. Per altra banda sembla que haureu de tornar tot el que havíeu cobrat de demés amb aquesta pujada.
Sembla que el PP ja comença amb els embulls pels jutjats més prest i tot que en Jaume Matats, i això que ells no hi tenien res que veure... tanta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada