diumenge, 12 de febrer del 2012

Ridícula participació a la concentració a Son Servera per reclamar la reobertura de la carretera

Avui a les 11 i escaig del matí al poble de Son Servera ha tingut lloc la concentració per reclamar la reobertura de la carretera Son Servera-Cala Millor, però allà a on hi hauria d'haver hagut tot el poble tan sols s'hi han trobat unes 50 persones.
Aviat farà un any que la carretera es troba en aquest estat


Tenint en compte que aquest tall de la carretera ja fa gairebé un any que dura i que comporta seriosos problemes a l'hora d'anar als comerços del poble per part de la gent que entra per la part de la carretera de Cala Millor i a causa d'això una quantia de pèrdues de vendes considerable, s'esperava una gran afluència de gent a la concentració.
El grup de gent ha fet una caminada des del punt de trobada -l'aparcament d'un conegut centre comercial- fins a la rotonda que hi ha a l'entrada del poble per la part de Cala Millor i en arribar s'han aturat dos minuts i s'ha acabat, ni parlament ni res.
Si aquestes han de ser les ridícules reaccions davant la política que ens ve a la contra del nostre govern, ens trepitjaran com una piconadora. O ens espavilam o estem acabats.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada