dimarts, 21 de febrer del 2012

Jo també soc enemic d'Antonio Moreno Piquer, cap de la policia valenciana

Ahir el cap superior de la policia espanyola al País Valencià, a la pregunta d'un periodista sobre les pròximes actuacions de la policia va contestar: 'entendrà que no ho diré, no és prudent de del punt de vista de les tàctiques de tècnica policial que jo li digui a l'enemic quines son les meves forces i les meves debilitats', tot mesclat amb uns colpets damunt la taula i una xuleria més propis d'una conversa de taverna que d'un càrrec institucional del seu nivell.
El pitjor del cas és que amb la paraula 'enemics' feia referència als estudiants de l'institut de secundària Lluís Vives, que han estat apallissats, insultats i detinguts per agents de la Unitat d'Intervenció Policial.
Sobtava veure com a una noticia de TV3 la seva corresponsal, Empar Marco, deia el següent: 'Delegació parla de joves que busquen violència, encaputxats. Nosaltres no hem vist cap encaputxat'.
Soc de la opinió que els cossos de seguretat de l'estat sempre han d'estar de part de la gent i haurien de tenir la suficient personalitat com per ometre les ordres d'aquest personatge i forçar la seva dimissió.
A continuació podeu veure el vídeo al que es fa referència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada