dilluns, 4 de juny del 2012

La desfilada de carrosses de Manacor, més reivindicativa que mai.

Ahir Manacor va viure la desfilada de carrosses més reivindicativa que s'ha vist en molt de temps. Gairebé en la seva totalitat, tant les  carrosses de les diferents escoles, com les comparses entre les que cal destacar una en defensa de l'hospital de Manacor i l'altre -de més de 200 persones- de la plataforma per l'educació, eren de caire reivindicatiu.
La comparsa reivindicativa de la plataforma per l'educació: Antoni Maria Alcover, un home de combat
Entre les carrosses, se'n podien trobar diverses relacionades amb la figura de Mossèn Antoni Maria Alcover: La flor romanial, I Congrés internacional de la llengua catalana, Els minyons que tornaren
ciurons... foren algunes de les referències a la persona del Mossèn. A banda d'això a la comparsa de la plataforma per l'educació -que reivindicava tant el nostre idioma com la seva oposició a les retallades en educació-  quasi totes les pancartes feien referència al canonge de Santa Cirga.

Pel que fa a IB3 es va demostrar un altre cop la manipulació a la que està sotmesa quan va obviar les dues plataformes reivindicatives al seu informatiu nocturn.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada