dijous, 17 de maig del 2012

El PP menteix... i l'oposició li dona la raó

Si hi ha hagut una noticia destacada de l'esquellotada que hi va haver despús-ahir a Manacor amb motiu de la visita del president de les Illes Balears José R. Bauçà, ha estat la imatge d'un cap amb un trau i les declaracions de diferents membres del PP titllant de radicals, violents i fins i tot de feixistes a la gent que es trobava concentrada davant la seu del PP el vespre del passat dia 15.
Doncs bé, com podeu veure clarament a les següents dues fotografies "l'home del trau" va entrar molt abans a la seu del PP que el seu president (en aquest moment la policia ni tan sols li havia fet el passadís). A més podeu veure com aquest home duu la ferida del cap sense gens de sang, el que demostra que ja la portava feta de casa seva.
Tot i que de lluny, es veu clarament la ferida al cap.
Però el que és més ridícul de tot és que l'oposició li ha donat la raó al PP condemnant una violència que en cap cas va existir i sense ni tan sols esperar la investigació de la policia.
Potser si aquesta gent roman a l'oposició és perquè prefereixen posar-se del costat de l'opressor que del costat del poble. Potser s'ho han guanyat a pols.

3 comentaris:

  1. Abans que res, dir que rebutjo l'actuació policial i estic a favor de la concentració. Amb tot, en les imatges no veig gens clar el trau que comentes. En segon lloc, a la seu del PP, durant tota la tarda/nit hi va haver unes tres persones que anaven amb el cap pelat(a més del propi Pastor). En la segona fotografia (en cas de ser el mateix guardaespatlles i que surt en algunes portades de diaris tocant-se el cap) no veig el trau per enlloc. En tot cas es podria apropar la imatge i comparar la fotografia amb aquesta que surt el calb que es toca la suposada ferida i veurem si com a mínim tenen la mateixa cara.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Si ho llegeixes bé veuràs com posa que aquest home que entra no era cap dels guardes de seguretat que acompanyaven al president i que va arribar molt abans que ells (a banda d'això no sé ni qui és aquest home ni que hi feia allà).
    Has vist cap diari a on surti la cara del guarda de seguretat i que es vegi al mateix temps el trau? Has vist mai a ningú fer-se un trenc al cap i que no li ragi ni una mica de sang? Si mires el vídeo de la noticia anterior veuràs com quan entren es posen tots a parlar ben tranquils. Te semblaria normal aquesta actuació si hi hagués una persona malferida devora teu i amb un regueró de sang pel cap?
    Si ho penses un poc bé, aqueixa història del trau no s'aguanta per enlloc.

    ResponElimina
  3. l'únic trau de tota aquesta història, és el que fa el president bastard a la convivència, a la nostra llengua i cultura, i a l'estat del benestar.
    El que no es vol engrunar un dit posant una canonada, no es fa lampista, i el que no vulgui que adesiara, li fotin una pedrada, que no es faci guardaespatlles. Totes les feines tenen els seus inconvenients. No és justificar la violència, però qui no vol pols, que no vagi a l'era.

    ResponElimina